Πολιτική & Τρόποι Μεταφοράς

Δωρεάν Μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες!

Το VEROUCHISHOME.GR σας αποστέλλει τις παραγγελίες σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

1. Αποστολή με ΕΛΤΑ Πόρτα – Πόρτα **

Η παράδοση τους γίνεται Δωρεάν στο σημείο που εσείς έχετε επιλέξει (οικία ή χώρος εργασίας) από 1-4 εργάσιμες μέρες μετά την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Η Αντικαταβολή είναι Εντελώς Δωρεάν! **

Σε κάθε περίπτωση πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η ιστοσελίδα μας σας πληροφορεί αυτόματα για το ακριβές μεταφορικό κόστος της παραγγελίας σας.

2. Με συμβατική μεταφορική εταιρία.

Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου.

Παράδοση συνήθως σε 2 έως 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Π.χ. Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε σε απομακρυσμένες περιοχές οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από το πλησιέστερο πρακτορείο ή γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής ώστε η αποστολή να σας κοστίσει περίπου 5 ευρώ για ένα δέμα 10 κιλών (σε περίπτωση που η χρέωση υπερβεί το ποσό αυτό θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τη διαφορά).

 • Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων και έξοδα συσκευασίας όπου επιβάλλεται.
 • Για το εξωτερικό η χρέωση των εμπορευμάτων είναι ανάλογη με τον τόπο παράδοσης.

Διευκρινίσεις **

 1. Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.
 2. Από τα Δωρεάν Μεταφορικά και την Δωρεάν Αντικαταβολή εξαιρούνται τα προϊόντα Chic Strom/Media Strom/Pakketo για τα οποία ισχύουν τα παρακάτω:
  Μεταφορικά:
  Εντός Αττικής, χωρίς τα νησιά της Αττικής, η χρέωση των μεταφορικών είναι €5
  Εκτός Αττικής, καθώς και στα νησιά της Αττικής, η χρέωση των μεταφορικών είναι €20
  Αντικαταβολή:
  Εντός Αττικής, χωρίς τα νησιά της Αττικής, η χρέωση της Αντικαταβολή είναι εντελώς Δωρεάν
  Εκτός Αττικής, καθώς και στα νησιά της Αττικής, δεν υποστηρίζεται η Αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής

 


 

Επιστροφές & εγγυήσεις
Βασική προϋπόθεση για την επιστροφή των προϊόντων είναι να μην έχουν φθαρεί ή καταστραφεί και η συσκευασία τους να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση χωρίς να έχει σκιστεί ή διαλυθεί. Γι’ αυτόν το λόγο παραμείνετε προσεκτικοί κατά το άνοιγμά της.

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Η επιστροφή προϊόντων μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

Α) Επιστροφή του προϊόντος – κατόπιν επικοινωνίας – στην έδρα μας και επί τόπου αξιολόγησή του ως προς τη δυνατότητα αλλαγής.

Β)Μέσω της Courier στέλνετε το προϊόν σε εμάς ως εξής: Συσκευάζετε το προϊόν (και την αρχική του συσκευασία) σε μία μεγαλύτερη συσκευασία που να του εξασφαλίζει την μέγιστη προστασία κατά την μεταφορά και συμπεριλαμβάνετε σ’ αυτήν ένα έγγραφο που να μας ενημερώνει για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε αλλά και τη διαδικασία τακτοποίησης του οικονομικού ζητήματος που επιθυμείτε. Απευθύνεστε στο Τμήμα Επιστροφών της ίδιας ταχυδρομικής και μας στέλνετε το προϊόν, σημειώνοντας πως τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται σε εσάς, με χρέωση παραλήπτη.

Λόγω του γεγονότος ότι η επιστροφή προϊόντων είναι μία διαδικασία που βασίζεται στην προσεκτική διαχείρισή τους, θα είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία, καθώς σκοπός μας είναι να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση ή ενόχληση του πελάτη. Προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση σας γι αυτό επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω e-mail.

Αλλαγές: -Σε περίπτωση πού κάποιο από τα προϊόντα που σας στείλαμε, δεν σας κάνει μπορούμε να σας το αλλάξουμε εντός 15 ημερών από την παραλαβή του. Για να γίνει η αλλαγή θα χρειαστεί να μας στείλετε το προϊόν στην κατάσταση που το παραλάβατε με όποιο τρόπο επιθυμείτε (ΕΛΤΑ ή Courier) και να μας ενημερώσετε (τηλεφωνικά ή με e-mail) πιο άλλο προϊόν θα θέλατε να σας στείλουμε. Τα έξοδα αποστολής για τις αλλαγές επιβαρύνουν τον πελάτη.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.