Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.
Η ομάδα του verouchishome.gr σας ενημερώνει ότι για το διάστημα 12/08/2018 μέχρι και 19/08/2018 θα υπάρχει ολιγοήμερη καθυστέρηση στην εκτέλεση των παραγγελιών, λόγω διακοπής της λειτουργίας μας για Καλοκαιρινές Διακοπές. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!

Τρόποι Μεταφοράς

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 59€!

Το VEROUCHISHOME.GR σας αποστέλλει τις παραγγελίες σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

1. Αποστολή με ΕΛΤΑ Πόρτα - Πόρτα 

Η παράδοση τους γίνεται στο σημείο που εσείς έχετε επιλέξει (οικία ή χώρος εργασίας) από 1-4 εργάσιμες μέρες μετά την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Εντός Αττικής
ΒΑΡΟΣ - ΧΡΕΩΣΗ
ΕΩΣ 6 kG - 2,5€
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ - 1€  ΑΝΑ ΚΙΛΟ
(αν και τα προϊόντα μας ζυγίζουν πολύ λιγότερο, σε περίπτωση πολλαπλής παραγγελίας η οποία θα υπερβαίνει το βάρος των 6 κιλών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τη διαφορά)

Εκτός Αττικής
ΕΩΣ 6 kG - 3,50€

*Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής αντικαταβολή, τότε αυτή είναι ανέρχεται στο ποσό των 1,50!*

Σε κάθε περίπτωση πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η ιστοσελίδα μας σας πληροφορεί αυτόματα για το ακριβές μεταφορικό κόστος της παραγγελίας σας.

2. Με συμβατική μεταφορική εταιρία.

Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου.

Παράδοση συνήθως σε 2 έως 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Π.χ. Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε σε απομακρυσμένες περιοχές οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από το πλησιέστερο πρακτορείο ή γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής ώστε η αποστολή να σας κοστίσει περίπου 5 ευρώ για ένα δέμα 10 κιλών (σε περίπτωση που η χρέωση υπερβεί το ποσό αυτό θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τη διαφορά). 

  • Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων και έξοδα συσκευασίας όπου επιβάλλεται.
  • Για το εξωτερικό η χρέωση των εμπορευμάτων είναι ανάλογη με τον τόπο παράδοσης.

Διευκρινίσεις

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

Για παραγγελίες άνω των 59€ δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

 


 

Επιστροφές & εγγυήσεις
Βασική προϋπόθεση για την επιστροφή των προϊόντων είναι να μην έχουν φθαρεί ή καταστραφεί και η συσκευασία τους να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση χωρίς να έχει σκιστεί ή διαλυθεί. Γι’ αυτόν το λόγο παραμείνετε προσεκτικοί κατά το άνοιγμά της.

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Η επιστροφή προϊόντων μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

Α) Επιστροφή του προϊόντος - κατόπιν επικοινωνίας - στην έδρα μας και επί τόπου αξιολόγησή του ως προς τη δυνατότητα αλλαγής.

Β)Μέσω της Courier στέλνετε το προϊόν σε εμάς ως εξής: Συσκευάζετε το προϊόν (και την αρχική του συσκευασία) σε μία μεγαλύτερη συσκευασία που να του εξασφαλίζει την μέγιστη προστασία κατά την μεταφορά και συμπεριλαμβάνετε σ' αυτήν ένα έγγραφο που να μας ενημερώνει για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε αλλά και τη διαδικασία τακτοποίησης του οικονομικού ζητήματος που επιθυμείτε. Απευθύνεστε στο Τμήμα Επιστροφών της ίδιας ταχυδρομικής και μας στέλνετε το προϊόν, σημειώνοντας πως τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται σε εσάς, με χρέωση παραλήπτη.

Λόγω του γεγονότος ότι η επιστροφή προϊόντων είναι μία διαδικασία που βασίζεται στην προσεκτική διαχείρισή τους, θα είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία, καθώς σκοπός μας είναι να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση ή ενόχληση του πελάτη. Προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση σας γι αυτό επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω e-mail.

Αλλαγές: -Σε περίπτωση πού κάποιο από τα προϊόντα που σας στείλαμε, δεν σας κάνει μπορούμε να σας το αλλάξουμε εντός 15 ημερών από την παραλαβή του. Για να γίνει η αλλαγή θα χρειαστεί να μας στείλετε το προϊόν στην κατάσταση που το παραλάβατε με όποιο τρόπο επιθυμείτε (ΕΛΤΑ ή Courier) και να μας ενημερώσετε (τηλεφωνικά ή με e-mail) πιο άλλο προϊόν θα θέλατε να σας στείλουμε. Τα έξοδα αποστολής για τις αλλαγές επιβαρύνουν τον πελάτη.

3.